Bevisstgjøringskurs, kurs, IT-sikkerhet, awareness, ansatte, ledelse, ikke-teknisk, brukernivå, e-læring

Bevisstgjøringskurs informasjonssikkerhet

Den enkelte bruker har stor betydning for informasjonssikkerheten i bedriften. Angrepsmetodene blir stadig mer utspekulerte og sofistikerte. Antivirus og brannmur er ikke lenger nok for å beskytte deg.

Alt du foretar deg som bruker, kan få konsekvenser for bedriftens informasjonssikkerhet. Vi kan sammenligne sikkerhetssystemet med en ytterdør. Det spiller ingen rolle hvor mange låser du har på døren, dersom de kriminelle kan gå rett inn. Hvorfor bryte opp døren, når man kan spørre noen på innsiden om å få slippe inn?

Våre populære bevisstgjøringskurs for ikke-tekniske ansatte og ledelse tar for seg de mest aktuelle truslene knyttet til bruk av internett, mobile enheter, trådløse nettverk, sosial manipulasjon, med mer. Innholdet i våre bevisstgjøringskurs tilpasses brukernivå, og det legges vekt på aktiv deltakelse. Vi inkluderer alltid en god del praktiske eksempler og demonstrasjoner.

Bevisstgjøringskurset holdes på norsk, og har vært kjørt gjentatte ganger over hele landet. Ta kontakt for mer info om innhold og hvordan vi kan tilpasse et sikkerhetskurs til ditt behov.

Encripto på TEDx Trondheim

Encripto deltok på TEDx Trondheims event ”Caught Red Handed”. Her holdt vår sikkerhetsekspert, Juan J. Güelfo, foredrag om web- og trådløs sikkerhet.

Han demonstrerte blant annet hvor lett det kan være å hacke en webapplikasjon eller få tilgang til informasjon som sendes via et åpent trådløst nettverk.

TED er en ikke-kommersielle organisasjon som har som mål å spre ideer ved hjelp av foredrag og opptredener innenfor blant annet forskning, kunst, teknologi, utdanning, design, politikk, økonomi, kultur, forretningsvirksomhet og underholdning.

I ånden av ideer verdt å spre, er TEDx et program for lokale klubber. De organiserer selvstendige arrangementer som bringer folk sammen for å dele en TED-lignende opplevelse.

tedx_trondheim

Hvorfor velge Encripto

  • Vi brenner for informasjonssikkerhet, og tror på å levere resultat.
  • Vi tror på å bruke kunnskap og kreativitet, fremfor å stole på automatiske verktøy.
  • I vår kommunikasjon legger vi stor vekt på at både ledelse og teknisk ansatte forstår budskapet.
  • Våre sikkerhetstester inkluderer opprydningsplan med konkrete løsninger som gjør det lett å gå fra rapport til implementasjon.
  • En flat organisasjonsstruktur gir oss muligheten til å være fleksible og lett tilgjengelige for våre kunder.

Sitat fra tidligere kursdeltakere

Gir vanlige brukere en aha opplevelse, meg inkludert.
Kursdeltaker
Bra balanse mellom teori og demonstrasjon.
Kursdeltaker
Jeg lærte flere nye ting, eller ble gjort oppmerksom på ting jeg ikke hadde tenkt på tidligere. Nyttig!
Kursdeltaker
Veldig bra kurs, tidsaktuelt stoff.
Kursdeltaker