Web security, sikker webutvikling, OWASP Top 10, kurs

Web Security – Kurs i sikker webutvikling

Web Security er for deg som er webutvikler, webadministrator eller prosjektleder med tekniske kunnskaper innen web. Kurset er basert på OWASP Top 10. Det betyr at kurset dekker de viktigste risikoene som påvirker webløsninger, webinfrastruktur og hvordan de kan unngås. I tillegg vil Web Security vil sette deg inn i tankegangen til både utvikler og angriper.

Vi analyserer aktuelle risikoer en etter en i detalj. For hver sårbarhet vil kurset dekke problematikken bak, hvordan den kan utnyttes, konsekvenser og hvordan du kan implementere effektive løsninger.

Web Security holdes bedriftsinternt og er basert på interaktive forelesninger med relevante eksempler. Eksemplene vil demonstreres i et tilpasset labmiljø. Innholdet i kurset presenteres på engelsk, men spørsmål kan stilles og besvares på norsk. Web Security kan kjøres intensivt over en dag, eller over to dager (da med workshop inkludert).

Hver deltaker vil få elektronisk dokumentasjon og et elektronisk kursbevis. Ta kontakt for mer detaljert info om kursinnhold.

Veiledning – Web Security

Encripto får ofte spørsmål om anbefalt sikkerhetsnivå for ulike typer applikasjoner. Vi har derfor skrevet en veiledning som besvarer disse spørsmålene.

Hvorfor velge Encripto

   • Vi brenner for informasjonssikkerhet, og tror på å levere resultat.
   • Vi tror på å bruke kunnskap og kreativitet, fremfor å stole på automatiske verktøy.
   • I vår kommunikasjon legger vi stor vekt på at både ledelse og teknisk ansatte forstår budskapet.
   • Våre sikkerhetstester inkluderer opprydningsplan med konkrete løsninger som gjør det lett å gå fra rapport til implementasjon.
   • En flat organisasjonsstruktur gir oss muligheten til å være fleksible og lett tilgjengelige for våre kunder.

Sitat fra tidligere kursdeltakere

Meget dyktig foreleser med tung faglig bakgrunn. God forståelse og kjennskap til relevante problemstillinger. Kommer til å anbefale kurset til andre.
Kursdeltaker
Bra og innholdsrikt kurs. Gode forklaringer og demonstrasjoner.
Kursdeltaker
Jeg lærte flere nye ting, eller ble gjort oppmerksom på ting jeg ikke hadde tenkt på tidligere. Nyttig!
Kursdeltaker
Veldig flink til å beskrive tekniske detaljer på en forståelig måte.
Kursdeltaker
Dette er et tema som er vanskelig å få erfaring med, spesielt som et helt utviklingsteam, kurset tok oss 10 skritt videre.
Kursdeltaker
Veldig godt forberedt, og i stand til å svare på absolutt alle spørsmål som dukket opp.
Kursdeltaker
Meget stor faglig relevans med interessant materiale.
Kursdeltaker