Juan J. Güelfo, sikkerhetsekspert, sikkerhetstester, kvalitet, tjenester informasjonssikkerhet

Om Encripto

Encripto AS leverer spesialiserte tjenester innen informasjonssikkerhet med førsteklasses kvalitet. Bedriften ble etablert i 2010 av sikkerhetsekspert Juan J. Güelfo.

Juan er en ettertraktet sikkerhetstester og foredragsholder. Med stor kreativitet og dybdekunnskap avdekker han sikkerhetshull hvor de tidligere har blitt oversett. Med bakgrunn innen drift og programmering, kan han også gi gode og effektive råd for hvordan sikkerhetshullene kan tettes. Hans evne til å forklare tekniske detaljer på en forståelig måte, gjenspeiles i både rapporter og presentasjoner.

Informasjonssikkerhet er et fagfelt i kontinuerlig endring. For å henge med i utviklingen kreves det dedikasjon og ekte lidenskap. Juan J. Güelfo bygget Encripto for å levere tjenester med førsteklasses kvalitet, og denne filosofien er viktig for alle som arbeider på vårt team.

Vi skiller oss fra andre sikkerhetsfirma på følgende måter:

 • Lidenskap

Vi brenner for informasjonssikkerhet, og tror på en sikrere IT-verden. Vår sikkerhetsekspert, Juan J. Güelfo, har flere ganger vært omtalt i nasjonale medier, der han har delt sin kunnskap og perspektiv på temaer innen informasjonssikkerhet. Encripto og Juan J. Güelfo var nominert til DND IT-sikkerhetsprisen i 2013 og 2014.

 • Fleksibel, fokusert og effektiv

Som en liten nisjebedrift, retter vi all vår oppmerksomhet mot å levere førsteklasses tjenester innen informasjonssikkerhet. En flat organisasjonsstruktur gir oss muligheten til å være fleksible og lett tilgjengelige for våre kunder.

 • Kundetilfredsstillelse

Det er bedre å være en stor kunde hos en liten bedrift, enn en liten kunde hos en stor bedrift. Dette viser også våre spørreundersøkelser, hvor kundene våre rangerer oss høyt på kvalitet og verdi. Vi tror at fornøyde kunder er veien til suksess. Spør oss gjerne om referanser.

 • Kvalitet og resultat

Vi tror på å levere resultat. Dersom du ønsker jobben ordentlig utført, har du kommet til rett plass. Vi benytter de mest komplette metodologiene og de nyeste teknikkene for å sikre deg mot dagens trusler. Vi tror på å bruke kunnskap og kreativitet, fremfor å stole på automatiske verktøy.

 • Forståelig og balansert

I vår kommunikasjon legger vi stor vekt på at både ledelse og teknisk ansatte forstår budskapet. Vi balanserer alltid våre anbefalinger mellom kundens behov for sikkerhet og brukervennlighet.

 • Innovativ

Vi driver aktiv produktutvikling for at du som kunde skal få størst mulig utbytte av våre tjenester.

 • Uavhengig og objektiv

Encripto er ikke knyttet til eksterne leverandører. Dette betyr at vi kan anbefale løsninger basert på hva som er best for deg og ditt behov.

 • Miljøvennlig og bærekraftig

Vi jobber kontinuerlig for å redusere vårt miljømessige fotavtrykk. Utstrakt bruk av internett og videokonferanse er blant våre viktigste tiltak for å redusere utslipp av skadelige klimagasser.

Kontakt oss

Vi svarer gjerne på dine spørsmål

 • Daglig leder og Lead IT Security Consultant: Juan J. Güelfo
 • Organisasjonsnummer: 996 240 630 MVA
 • Postadresse: Postboks 107, 1620 Gressvik, Norge
 • Telefon: 912 40 380
 • E-post: post@encripto.no
tilfredstilhet, kvalitet, tjenester informasjonssikkerhet